dimecres, 21 d’octubre del 2015

Tallers - 3ª sessió


Els que anau seguint el blog, ja sabeu que estam organitzant tallers cada dimecres a educació primària. Sembla mentida com passa el temps!!! Ja hem arribat a la tercera setmana!!!



Els alumnes de 1r i 2n han portat capses i han començat a construir les seves maquetes de l'escola, els científics han pesat, olorat i classificat minerals i l'altre grup ha començat a classificar productes per obrir ben aviat el seu supermercat. Hi podrem trobar de tot!!!









Els de 3r i 4t han quedat ben sorpresos amb l'experiment "L'aigua que no cau" i fent bullir aigua per veure què passava. 

Els cuiners han reflexionat sobre les sessions anteriors, han repassat conceptes i fins i tot han fet una avaluació. Estau atents perquè també han començat a planificar la recepta de la setmana següent.

Un altre grup ha fet un puzzle amb els noms dels barris de Vila. Sort de la projecció perquè els hi resultava bastant difícil ;)




Els més grans segueixen també amb la seva maqueta, aviat l'edifici tindrà alçada perquè estan començant a aixecar parets ;)

Les preguntes del Trivial estan gairebé acabades i ara s'han de preparar les targetes amb cartolines de colors.

També hem pogut veure titelles molt simpàtiques que serviran per fer les representacions del taller de teatre.

I els cotxes ja tenen forma, motors i piles. Ara només es qüestió de que comencin a caminar....


No teniu curiositat per veure les fotos d'avui?
Tallers - 3ª sessió