dimecres, 25 de gener del 2017

Ens visita la Presidenta del Govern de les Illes Balears

Com ja us vam informar en un post anterior, els alumnes de 4t van escriure una carta a la Presidenta de les Illes Balears demanant-li si podia venir a l'escola a explicar el funcionament de les institucions i l'estatut d'autonomia.


La resposta a aquesta carta ahir es va fer realitat i Francina Armengol, presidenta de les Illes Balears, juntament amb Vicent Torres i Rafa Ruiz, president del Consell d'Eivissa i alcalde de l'Ajuntament dEivissa respectivament, van venir al nostre centre. També els acompanyaven Pilar Costa, Consellera de presidència i portaveu del GOIB i Elena López tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa.








En primer lloc van fer una visita a totes les instal·lacions del centre guiats pels dos alumnes representants al Consell Escolar, Izaskun Ayala de 6èA i Pau Costa de 5è. 








A continuació va tenir lloc la trobada amb els alumnes de 4t. La presidenta els hi va explicar que és l'estatut d'autonomia i a continuació els alumnes li van poder fer preguntes a las quals va respondre amablement, satisfent la seva curiositat.

També es van produir moments molt emotius quan alguns alumnes la van sorprendre amb regals que havien preparat espontàniament.




Moltes gràcies a tots i sobretot a Francina Armengol per haver fet possible aquesta trobada. Aquests nens i nenes han pogut conèixer de primera mà com són i treballen les persones que ens governen.

Volem agrair la seva amabilitat i bona predisposició!!!


Àlbum de Fotos:

Publicació de Francina Armengol a Facebook: